NIS na Sajmu poljoprivrede predstavlja prednosti korišćenja Agro kartice

Kompanija NIS na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu predstavlja prednosti NIS Agro kartice, koja korisnicima nudi mnogobrojne popuste na gorivo i dopunski asortiman na NIS-ovim benzinskim stanicama.

Svi zainteresovani za Agro karticu tokom sajma mogu preuzeti pristupnicu na štandu NIS-a i dobiti sve potrebne informacije.

Potrošači koji koriste NIS Agro karticu mogu na NIS Petrol benzinskim stanicama da ostvare popust od 5 dinara po litru evro dizela, odnosno 3 dinara po litru gasnog ulja 0,1.

Takođe, korisnicima kartice omogućeni su popusti na dopunski asortiman iz prodavnice na benzinskim stanicama, i to 15% popusta na NISOTEC ulja i maziva, odnosno 20% na odabranu robu široke potrošnje.

Korisnik NIS Agro kartice može da postane fizičko lice, preduzetnik ili pravno lice koje ima aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd