NIS na Sajmu zapošljavanja “Top Job”

NIS, jedan od najatraktivnijih i najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji i regionu koji angažuje oko 11.000 radnika, podržaće i ove godine Sajam zapošljavanja “Top Job“ od 4. do 5. aprila u BELEXPO centru u Beogradu.

Na ovoj manifestaciji NIS će takođe predstaviti svoje programe zapošljavanja, dok će na inovativno osmišljenom štandu svi zainteresovani moći da se detaljno informišu o kompaniji i o aktivnim konkursima, kao i da razgovaraju sa predstavnicima NIS-a.

Takođe, kandidati će na štandu moći da predaju svoje radne biografije ili ih podnesu elektronskim putem, u skladu sa strategijom NIS-a da u narednom periodu bude sprovedena digitalizacija poslovanja.

Politika ljudskih resursa NIS-a zasniva se na jednakim mogućnostima za sve zaposlene i potencijalne zaposlene, a zaposleni su najvažniji resurs kompanije i NIS konstantno ulaže u njihov profesionalni razvoj. Samo u 2017. godini NIS je u obuke angažovanih radnika uložio gotovo 200 miliona dinara, a kompanijski koncept permanentnog učenja i razvoja kompetencija zaposlenih nagrađen je prvom nagradom za Talent Management u Srbiji u 2016. godini.

Strateško opredeljenje kompanije je da se najboljim mladim stručnjacima nakon završetka školovanja omogući da prve profesionalne korake učine baš u NIS-u. Jedan od takvih programa je i „NIS šansa“ koji se kontinuirano sprovodi od 2012. godine i putem kog je prošle godine u kompaniji zaposleno više od 100 mladih.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd