NIS na skupu posvećen mladim liderima Srbije

U organizaciji Business info group i nedeljnika „Vreme“ u Novom Sadu nedavno je održan „Forum mladih lidera Srbije 2018-YES“ namenjen studentima i mladim predstavnicima kompanija koji su kroz rad u panelima i radionicama dobili priliku da se direktno informišu o iskustvima zaposlenih u nekim od najuspešnijih kompanija u našoj zemlji.

Na panelu pod nazivom „Rad u domaćoj ili rad u stranoj firmi“ NIS je predstavljao Stefan Ćuković, Direktor Sektora za UPC i kontroling NIS Matice, učesnik programa Lider 2018-2019, koji je, na osnovu sopstvenog međunarodnog iskustva, stečenog obrazovanjem u inostranstvu, kao i na osnovu profesionalnog razvoja, podelio sa prisutnima na panelu utiske o izazovima sa kojima se svakodnevno susreće i istakao važnost činjenice da kompanija u kojoj ste zaposleni bude uspešna ali i inovativna i posvećena svojim zaposlenima, pružajući im mogućnost za dalji profesionalni i lični razvoj.

Posebno interesovanje publike je izazvala tema savremenih tendencija u sticanju radnog iskustva i radnih navika za vreme studija, konstantno ulaganje u obrazovanje i ovladavanje veštinama i novim trendovima koje zahteva savremeno tržište rada.
NIS je predstavljen kao kompanija koja primenjuje najbolje svetske poslovne prakse i ulaže u mlade kroz organizovanje prakse, saradnju sa obrazovnim institucijama, stipendiranje, program, „Povratak u Srbiju“ koji ima za cilj da inspiriše naše stručnjake koji rade u inostranstvu na povratak u zemlju i nastavak karijere u NIS-u.

Ovogodišnji, treći Forum mladih lidera Srbije tokom koga su održana četiri panela i dve radionice, podržali su NIS, Philip Morris International i Coca-Cola HBC Srbija. Generalni sponzor Foruma bila je Atlantic Grupa.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd