NIS organizovao HR konferenciju o kompenzacijama i beneficijama

NIS se treću godinu zaredom uspešno oprobao u ulozi domaćina konferencije u oblasti kompenzacija i beneficija, koja je ove godine održana pod nazivom „C&B fusion 2017, going glocal – global vs. local best C&B practices“.

NIS organizovao HR konferenciju o kompenzacijama i beneficijama „C&B fusion 2017, going glocal – global vs. local best C&B practices“

Izazovi sa kojima se suočava većina stranih kompanija prilikom primena globalne politike nagrađivanja na lokalnom tržištu je upravo jedna od aktuelnih tema koja je privukla veliku pažnju i interesovanje.  U poslovnom centru u Beogradu NIS je, u saradnji sa C team-om, ugostio predstavnike iz preko 70 kompanija u Srbiji.

Sam događaj predstavljao je raznoliko struktuiran paket globalnih svetskih trendova, iskustava iz različitih praksi i izazova modernih i brzo promenljivih uslova poslovanja. Predstavnici kompanija C-team i Korn Ferry Hay Group su prezentovali rezultate najnovijih istraživanja i tendencija u oblasti kompenzacija i beneficija. Istaknuta je potreba da se motivatori sagledaju iz više perspektiva: poslodavaca, zaposlenih i menadžera, sa akcentom na stresu kao jednom od glavnih okidača nezadovoljstva zaposlenih. Vodeće strane kompanije u Srbiji: Nestle, JTI, Grundfos i IKEA su sa učesnicima podelile svoje tajne sastojke, idealne kombinacije i specifičnosti globalnog paketa kompenzacija prilagođenog ukusu lokalnog zaposlenog. PWC je učesnike vodio na putovanje kroz vreme i predstavio viziju poslovnog sveta za 2022. godinu, u kojoj će se očekivanja i potrebe zaposlenih ali i alati HR-a ogledati kroz tri kategorije „boja“ kompanija.

U poslovnom centru u Beogradu NIS je, u saradnji sa C team-om, ugostio predstavnike iz preko 70 kompanija u Srbiji.
U poslovnom centru u Beogradu NIS je, u saradnji sa C team-om, ugostio predstavnike iz preko 70 kompanija u Srbiji.

Bogato ispunjen dan završen je kreativnim radionicama na kojima su se učesnici za tren našli u ulogama šefova kuhinja, pred koje je postavljen težak zadatak da kreiraju sisteme naknada i benefita različitih internacionalnih kuhinja ali sa primesama srpskih začina. Osetile su se raznolike tradicije i kulture, mirisi i muzika, ali sa istim ciljem da se napravi savršen spoj i harmonija koji će omogućiti privlačenje i zadržavanje zaposlenih, ali i ostvarivanje biznis ciljeva.

 

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd