“NIS otvorena škola tenisa 2014“ u Novom Bečeju

Posle Čačka i Niša, u subotu, 23. avgusta, Teniski savez Srbije i NIS organizovali su u Novom Bečeju „NIS otvorenu školu tenisa 2014“ koja je imala veliki odziv i odjek među decom.

Škola tenisa u Novom Bečeju
Škola tenisa u Novom Bečeju

 

Teniski karavan pod nazivom „NIS otvorena škola tenisa 2014“ nastavlja da krstari Srbijom i našim najmlađim sugrađanima priređuje sportsku manifestaciju za nezaborav. Posle Čačka i Niša, u subotu, 23. avgusta, Teniski savez Srbije i NIS organizovali su u Novom Bečeju „NIS otvorenu školu tenisa 2014“ koja je imala veliki odziv i odjek među decom. Mališani su bili u prilici da se upoznaju sa belim sportom kroz poseban program namenjen uzrastu od 7 do 14 godina. Uz korišćenje mini terena, manjih reketa i lakših loptica, deca su savladavala veštinu igranja tenisa sa opremom koja je prilagođena njihovom uzrastu. Uz to, treniranje u grupi, uz primenu vežbi i angažovanih igara, omogućila im je dinamičniju i zanimljiviju igru.

Tradicionalna škola tenisa za najmlađe u organizaciji NIS-a i TSS-a

Ovo je trеća godina zaredom kako Teniski savez Srbije i NIS širom Srbije organizuju akciju „NIS otvorena škola tenisa“. Ova akcija realizuje se u okviru NIS-ovog korporativnog programa „Energija sporta“ koji ima za cilj da podrži dečiji sport, promoviše zdrav način života, ali i profesionalan sport i razvoj mladih.
Do početka oktobra, ova škola tenisa biće organizovana u još nekoliko gradova u Srbiji.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 313 0116
Milentija Popovića 1, 11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd