NIS Otvorena škola tenisa obradovala mališane u Sokobanji

Kompanija NIS i Teniski savez Srbije u saradnji sa Teniskim klubom “Vegas” organizovali su danas u Sokobanji „NIS otvorenu školu tenisa“ za decu.

Koristeći rekete, lakše loptice, i opremu prilagođenu njihovom uzrastu, mališani Sokobanje pokazali su takmičarski duh, dok su kroz igru i druženje usvajali osnovne sportske vrednosti – rad i težnju za usavršavanjem, postizanjem rezultata i fer-plej. NIS i Teniski savez Srbije već osam godina za redom organizuju besplatne otvorene škole tenisa za decu. U okviru društveno odgovornog poslovanja i slogana „Budućnost na delu“, NIS na ovaj način pomaže u otkrivanju mladih talenata i njihovom razvoju, promovišući zdrav način života i pravilan razvoj mladih.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd