“NIS otvorena škola tenisa” u Jagodini

NIS i Teniski savez Srbije organizovali su u Jagodini „NIS otvorenu školu tenisa“. Na četiri mini sportska terena OŠ "17. oktobar" koja se nalazi u samom srcu grada, deca uzrasta od 6 do 12 godina bila su u prilici da uz pomoć trenera besplatno nauče prve korake u tenisu, a najboljim mladim teniserima dodeljene su prigodne nagrade.

Deca u Jagodini mogla su da nauče prve teniske korake u NIS otvorenoj školi tenisa
Deca u Jagodini mogla su da nauče prve teniske korake u NIS otvorenoj školi tenisa

Ovo je peta  godina zaredom kako Teniski savez Srbije i NIS širom Srbije organizuju akciju „NIS otvorena škola tenisa“. Ova akcija realizuje se u okviru NIS-ovog korporativnog programa „Budućnost na delu“ čiji su ciljevi podrška dečjem sportu, promocija zdravog načina života, pravilan razvoj mladih i unapređenje profesionalnog sporta.

Tokom leta 2016. godine u akciji NIS-a i TSS učestvovalo je više od 31.000 mališana širom Srbije, a „NIS-ova otvorena škola tenisa“ do sada je održana na Zlatiboru, u Gračanici, Zrenjaninu, Ćupriji i Jagodini.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd