NIS Otvorena škola tenisa za decu na Dejvis kupu

U okviru Dejvis kup meča između Srbije i Hrvatske u Kraljevu, NIS i Teniski savez Srbije organizovali su trodnevnu Otvorenu školu tenisa u kojoj je velikom broju dece omogućeno da se uz podršku teniskih stručnjaka, upoznaju sa osnovama ovog sporta.

DC1

Teniski savez Srbije i NIS već četvrtu godinu zaredom organizuju akciju „NIS otvorena škola tenisa“ širom Srbije. Akcija se realizuje u okviru NIS-ovog korporativnog programa „Energija sporta“ koji ima za cilj podršku dečijem sportu, promovisanje zdravog načina života, ali i profesionalom sportu i razvoju mladih.

Dejvis kup predstavlja odličnu priliku da najmlađi uživo na terenu gledaju najbolje srpske tenisere, a zatim i sami isprobaju osnovne teniske poteze u NIS-ovoj otvorenoj školi. Cilj pokretanja škole tenisa je da motiviše decu da se od najranijeg uzrasta bave sportom i što je još važnije, razviju sportski duh i usvoje zdrav način života.

DC2

NIS je šestu godinu zaredom sponzor Teniskog saveza Srbije i na taj način daje podršku razvoju i popularizaciji ovog sporta u Srbiji.

„Veoma je važno raditi sa decom od najranijeg uzrasta i usmeravati ih na sport i prave vrednosti i podučavati ih fer igri. Da bi imala mogućnost za to, neophodno je da imamo stabilnog partnera kao što je kompanija NIS. Drago nam je da je jedna velika kompanija prepoznala značaj ulaganja u mlade, tenis i sport uopšte i nadamo se da će ih u budućnosti biti još više.” – izjavio je Toplica Spasojević, predsednik Upravnog odbora Teniskog saveza Srbije.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd