NIS-ovi košarkaši učestvovali na UNICEF-ovom turniru

Dve NIS-ove ekipe učestvovale su proteklog vikenda na UNICEF-ovom humanitarnom turniru u basketu, a predstavnici naše kompanije zauzeli su drugo i treće mesto.

Ekipu NIS-a koja je osvojila drugo mesto činili su Petar Ivanić, Luka Munćan, Marko Skakavac, Stefan R. Marković i Aleksandar Anđelković.

Zaposleni NIS-a, inače, tradicionalno učestvuju u sličnim akcijama pomoći onima kojima je ona najpotrebnija.

Treće mesto na turniru koji je okupio još 34 jake ekipe iz drugih kompanija osvojili su takođe predstavnici naše kompanije, i to u sastavu: Marko Simić, Nikola Bogićević, Miloš Ivanković, Vladica Živanović i Vladimir Denkovski.

NIS-ovi košarkaši osvojili su drugo i treće mesto.

Zaposleni NIS-a, inače, tradicionalno učestvuju u sličnim akcijama pomoći onima kojima je ona najpotrebnija i ovo je bila još jedna od akcija u nizu.

Naši košarkaši na UNICEF-ovom turniru.

Prošle godine su kompanija, zaposleni NIS-a i potrošači prikupili sredstva za Dečju univerzitetsku kliniku „Tiršova“ u Beogradu.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd