NIS podržao 45. međunarodni dečiji festival „Radost Evrope“

Međunarodni dečiji festival „Radost Evrope“ počeo je danas uz podršku kompanije NIS i trajaće do 5. oktobra 2014. godine, a Beograd će po 45. put biti dečija prestonica Evrope, gde će osnovci ugostiti u svojim domovima vršnjake iz 18 evropskih zemalja.

1

NIS već 6. godinu zaredom podržava „Radost Evrope“, manifestaciju koja se izdvaja dugom tradicijom, kvalitetom i značajem koji ima za Beograd i Srbiju.

NIS već 6. godinu zaredom podržava „Radost Evrope“, manifestaciju koja se izdvaja dugom tradicijom, kvalitetom i značajem koji ima za Beograd i Srbiju.

Manifestacija je počela svečanim defileom učesnika koji su ispratili Orkestar policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, mažoretkinje Pančeva i klovn Marko Ilić sa decom iz Doma za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“.

Na ovogodišnjoj manifestaciji održaće se koncerti pod nazivom „Susreti prijateljstva“, sportsko-rekreativne aktivnosti, a biće organizovan i prijem učesnika kod predsednika Srbije. Priliku da pokažu svoje veštine u oblasti muzike, glume i plesa učesnici će imati na završnom koncertu koji će se održati u Sava Centru. Takođe, kao i svake godine dodeliće se medalje najboljima koji su poslali svoje radove u okviru likovnog konkursa.

Kontakt:

Pres služba
(011) 313 0116
Milentija Popovića 1, 11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd