NIS podržao Bitef Polifoniju

Bitef Polifonija, deo pratećeg programa Bitef-a održava se uz podršku kompanije NIS u Ustanovi kulture Parobrod. Polifonija podstiče promene i menja ustaljenu praksu nastavljajući da istražuje i promoviše inovativno, participativno i angažovano pozorište mladih, kao i one koji otvaraju aktuelne teme.

Na manifestaciji pod sloganom “Na posao, moja misli!” koja se održava 15. put učestvovuju gosti iz regiona i Evrope. Posetioci će imati priliku da gledaju scenski perfomans „Dobra dela“ gostujućeg teatra iz Švedske, esej u pokretu „Sestre po oružju“ teatra sa Novog Zelanda i „Hleb teatra“ iz Beograda i ostale predstave i prezentacije, kao i da učestvuju radionicma, razgovorima i okruglim stolovima.

NIS podržava ovu manifestaciju u okviru svog korporativnog programa podrške razvoju lokalne zajednice. Projekat je izabran u okviru Javnog konkursa „Zajednici zajedno“, a namenjen je podršci projektima iz oblasti sporta, kulture, ekologije, nauke i humanitarnih delatnosti u gradovima i opštinama u kojima NIS posluje.

Kontakt:

Pres služba
(011) 313 0116
Milentija Popovića 1, 11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd