NIS podržao rekonstrukciju škole „6. oktobar“ u Kikindi

U okviru konkursa „Zajednici zajedno“, kompanija NIS je renovirala i adaptirala prostor u kikindskoj osnovnoj školi „6. oktobar“ za učenike sa smetnjama u razvoju.

Kikinda 1

Motiv kompanije NIS da podrži ovaj projekat bio je nedostatak uslova za podsticanje razvoja dece i učenika iz osetljivih društvenih grupa.

Rekonstrukcijom prostora, sanacijom toaleta i adaptacijom drugih delova škole, znatno su olakšane njihove svakodnevne aktivnosti. Ovim projektom započeta je transformacija škole u centar za pružanje stručne podrške deci sa smetnjama u razvoju u opštini Kikinda, ali i svoj drugoj deci.

Kikinda 2

Putem konkursa „Zajednici zajedno“, NIS realizuje podršku zajednici u kojoj posluje. Projekti izabrani na javnom konkursu doprinose razvoju lokalnih zajednica, olakšavaju funkcionisanje brojnih ustanova i unapređuju rad kulturnih, obrazovnih i sportskih institucija.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd