NIS predstavio prednosti programa lojalnosti “Sa nama na putu”

Prednosti novog programa lojalnosti "Sa nama na putu", koji omogućava potrošačima da prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a sakupljaju bonus poene i na ovaj način ostvaruju brojne uštede, predstavljene su danas na Sajmu automobila (BG Car Show 2016), u okviru saradnje NIS-a sa kompanijom "Škoda".

Predstavljanje NIS programa lojalnosti "Sa nama na putu" na Sajmu automobila
Posetioci su mogli detaljnije da se upoznaju sa pogodnostima novog programa lojalnosti, o čemu je govorio Predrag Jovanović, brend menadžer za GAZPROM u NIS-u

Posetioci su mogli detaljnije da se upoznaju sa pogodnostima koje kompanija NIS nudi potrošačima u okviru ovog programa, o čemu je govorio Predrag Jovanović, brend menadžer za GAZPROM u NIS-u

“Sa nama na putu” pruža potrošačima mogućnost da sakupljaju bonus poene pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, a sakupljeni bonus poeni mogu da se koriste za umanjenje računa na NIS-ovim maloprodajnim objektima.

Korisnici kartice lojalnosti “Sa nama na putu” mogu da ostvare uštedu i do 3,5% od vrednosti računa. Kroz ovaj program lojalnosti, kompanija NIS nastavlja da održava dugoročan i stabilan partnerski odnos sa potrošačima.

“Kao kompanija kojoj su potrošači na prvom mestu, NIS kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude, a razvoj maloprodajne mreže ostaje jedan od prioritetnih pravaca poslovanja kompanije. To potvrđujemo i novim programom lojalnosti ‘Sa nama na putu’ za koji verujemo da će postati pouzdan partner našim potrošačima na svakom kilometru”, rekao je tim povodom Aleksej Černjikov, direktor Bloka Promet u NIS-u.

Postupak izdavanja “Sa nama na putu” kartice lojalnosti je jednostavan, a više informacija o mehanizmu izdavanja kartice, o samom programu i uštedama koje omogućava, dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon NIS-ovog kol centra 08 0000 8888.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd