NIS predstavlja GAZPROM karticu za gorivo na ovogodišnjem Sajmu automobila

Prednosti GAZPROM kartice za gorivo koja obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti prilikom kupovine goriva, robe i usluga na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, biće predstavljene u okviru saradnje NIS-a i generalnog uvoznika automobila marke „Škoda“ za Srbiju, kompanijom „Auto Čačak“, na Beogradskom sajmu automobila, koji se od 22. marta do 28. marta održava na Beogradskom sajmu.

Svi zainteresovani posetioci moći će za vreme trajanja sajma na štandu kompanije „Auto Čačak“, u hali 1, da se upoznaju sa mnogobrojnim prednostima NIS-ove korporativne kartice koja po svojim karakteristikama odgovara najvišim evropskim standardima za usluge bezgotovinskog plaćanja.

GAZPROM kartica za gorivo namenjena je koprorativnim klijentima, a osim pogodnosti bezgotovinskog plaćanja goriva, robe široke potrošnje i usluga na svim malopordajnim objektima NIS-a, omogućava jednostavno, brzo i sigurno plaćanje u skladu sa postojećim potrebama i uz maksimalnu optimizaciju troškova korisnika. Prednosti korišćenja NIS-ove korporativne kartice uključuju između ostalog i mogućnost odloženog plaćanja, praćenja troškova putem onlajn aplikacije, kao i korišćenja usluge ličnog menadžera.

Kompanija NIS obezbedila je za vreme trajanja sajma i posebne pogodnosti, u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom „Auto Čačak“. Kupovinom prvih pet automobila marke Škoda za potrebe firme do 30. aprila ove godine, NIS je obezbedio poklon-GAZPROM karticu za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara, kao i besplatne licence za asistenciju na putu.
Detaljnije informacije o GAZPROM kartici za gorivo dostupne su na sajtu www.gazprom-petrol.rs i www.nispetrol.rs, kao i besplatnim pozivom na telefon kol-centra NIS-a, 08 0000 8888.

GAZPROM kartica nove generacije koristi se na svim GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama za kupovinu goriva, širokog spektra proizvoda dodatnog asortimana, a pored Srbije, usluga upotrebe GAZPROM kartice za gorivo dostupna je i u zemljama regiona – Rumuniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd