NIS predstavlja nove pogodnosti za poljoprivrednike na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu kompanija NIS predstavlja pogodnosti svog programa za poljoprivrednike u okviru kog su potrošačima omogućeni dodatni popusti na gorivo i novi uslovi za izdavanje NIS Agro kartice.

Na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu kompanija NIS predstavlja pogodnosti svog programa za poljoprivrednike

Jedna od novina u kompanijskom programu za poljoprivrednike, koja će biti predstavljena na zajedničkom štandu NIS-a i Zadružnog saveza Vojvodine je da će korisnici NIS Agro kartice ubuduće svakom kupovinom gasnog ulja 0.1 i Evro dizela akumulirati potrošnju i sticati pravo na dodatne popuste koji će zavisiti od količine kupljenog gasnog ulja, odnosno evro dizela. Popusti koje će na taj način moći da ostvare korisnici NIS Agro kartice, kreću se do čak 7 dinara po litru za Evro dizel, odnosno do 5 dinara po litru za gasno ulje 0.1.

Takođe, NIS Agro kartica se sada može dobiti uz posedovanje registrovane poljoprivredne mašine, dok su do sada korisnici ove kartice mogli da budu samo oni koji imaju aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva. Pored toga, tokom trajanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma do 19. maja, kompanija NIS je omogućila izdavanje NIS Agro kartice na samom Sajmu i to na štandu NIS-a i Zadružnog saveza Vojvodine.

Pored toga, kompanija je za poljoprivrednike obezbedila i specijalni poklon-vaučer kojim će do 31. maja moći da ostvare dodatni popust od 3 dinara po litru evro dizela i gasnog ulja 0,1.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd