NIS proglašen za najbolji korporativni brend na dodeli priznanja „Najbolje iz Srbije“

Kompanija NIS dobila je drugu godinu zaredom priznanje za najbolji korporativni brend u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“ na svečanoj dodeli nagrada „Najbolje iz Srbije“.

Priznanje je u ime NIS-a primio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora i direktor Funkcije za spoljne veze, odnose sa državnim organima i PR.

Na manifestaciji održanoj u beogradskom hotelu „Hilton“ priznanje je u ime NIS-a primio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora i direktor Funkcije za spoljne veze, odnose sa državnim organima i PR. Priznanje kompaniji NIS uručio je Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

Poseban značaj nagrade je u činjenici da, pored tržišno-finansijskih parametara, o dodeli priznanja svojim glasovima odlučuju potrošači, kao i članovi stručnog žirija. Ponovno proglašenje NIS-a za najbolji korporativni brend u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“ za kompaniju je velika čast, ali i obaveza da nastavi predano da radi na unapređenju svojih proizvoda i usluga kako bi izašla u susret potrebama potrošača i uspešno odgovorila na sve tržišne izazove.

Dobitnici priznanja “Najbolje iz Srbije”

Ovo je ukupno 4. put da NIS na takmičenju dobija priznanje kao najbolji domaći korporativni brend. Pored toga, kompanija je nagrade „Najbolje iz Srbije“ dobila i za svoje dva maloprodajna brenda – GAZPROM i NIS Petrol benzinske stanice.

Akciju „Najbolje iz Srbije“, u okviru koje se biraju najuspešniji robni i korporativni brendovi na domaćem tržištu, kao i najbolji izvoznici, manifestacije i startap preduzeća, organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Manifestacija je prvi put organizovana 2004. godine pod nazivom „Najbolje robne marke Srbije“ da bi 2008. godine naziv bio promenjen u „Najbolje iz Srbije“ kako bi bio proširen opseg nominacija. Pre ovogodišnjeg ciklusa u akciji je nominovano više od 1.700 brendova u različitim kategorijama.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd