NIS u Guči promoviše humanitarnu akciju „Ti si naš lik“

NIS je i ove godine, šesti put zaredom strateški partner Sabora trubača u Guči. Tokom sabora posetioci mogu da učestvuju u NIS-ovoj humanitarnoj akciji „Ti si naš lik“, nastaloj u saradnji sa FK Crvena zvezda i KK Partizan kojom se nastavlja prikupljanje sredstava za ugrožene u poplavama.

NIS, kao partner FK Crvena zvezda i KK Partizan, ovom akcijom nastoji da motiviše navijače klubova da iskažu svoju društvenu odgovornost.

Tokom sabora posetioci mogu da učestvuju u NIS-ovoj humanitarnoj akciji „Ti si naš lik“, nastalu u saradnji sa FK Crvena zvezda i KK Partizan kojom se nastavlja prikupljanje sredstava za ugrožene u poplavama.

NIS_guca

Naime, navijači biraju klub i broj dresa, na kome će se naći njihova fotografija, koju će igrači FK Crvena zvezda i KK Partizan nositi na dresu cele sezone. Slanjem SMS poruke na broj 9001, navijači obezbeđuju mesto za svoju fotografiju na broju dresa i ujedno pomažu područja ugrožena u nedavnim poplavama.  Detaljne informacije o akciji dostupne su na adresi http://www.tisinaslik.nis.eu/.

 

NIS_guca1

Podršku Dragačevskom saboru, jednoj od najznačajnijih manifestacija koje promovišu muzičku tradiciju i narodno stvaralaštvo Srbije, NIS pruža u okviru svog korporativnog programa „Kultura bez granica“.

Kontakt:

Pres služba
(011) 313 0116
Milentija Popovića 1, 11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd