NIS-u još jedno priznanje za društvenu odgovornost

Veliki trud i sredstva koje kompanija NIS ulaže u projekte društveno odgovornog poslovanja, prepoznati su još jednom na sinoćnoj dodeli nagrada Američke privredne komore u Srbiji (AmCHam), održanoj u hotelu Crowne Plaza.

amcham

Pored NIS-a, u kategoriji Leader in Change nagrađena je Telenor Banka, kao i najuspešniji pojedinci iz kompanija Gorenje, Tele group i Trizme.

Stručni žiri su činili predstavnici države i medija, kao i ugledni članovi privrednog života Srbije. O izboru najboljih su između ostalih odlučivali: potpredsednica Vlade Srbije i ministarka državne uprave Kori Udovički, predsednica izvršnog odbora Banca Intesa Draginja Đurić, direktor marketinške agencije Leo Burnett Miša Lukić, glavni i odgovorni urednik magazina Nedeljnik Veljko Lalić, direktor Mikser Hausa Ivan Lalić, direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić i glumac Svetozar Cvetković.

Svojim programima društveno odgovornog poslovanja, kompanija NIS je dala veliki doprinos razvoju lokalnih zajednica u Srbiji, unapređenju kulturnog i obrazovnog života, sporta, humanitarnih projekata, a posebno razvoju mladih. Samo u 2014. godini, NIS je uložio gotovo 600 miliona dinara u projekte društvene odgovornosti.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd