NIS-u priznanje Košarkaškog Saveza Srbije

Košarkaški Savez Srbije danas je održao svečani novogodišnji koktel u okviru kojeg je obeležena i uspešna protekla godina košarkaške reprezentacije Srbije, koja je prošle godine osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u košarci u Madridu.

NIS a.d. Novi Sad

Ovom prilikom dodeljena su priznanja glavnim sponzorima koji su doprineli i podržali uspehe Košarkaškog Saveza Srbije. Kompanija NIS dobila je priznanje kao partner i sponzor koji već sedmu godinu zaredom uspešno podržava košarkaške šampione.

Priznanje su predstavnicima kompanija koje su bile uz košarkaše u 2014 godini uručili predsednik Košarkaškog Saveza Srbije Dragan Đilas i Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.
Pored NIS-a, medalju za podršku uručene su i Telekomu , EPS-u, Komercijalnoj banci, Suissegas, Heba, MK Grupi. Svečanosti su pored članova tima I stručnog štaba košarkaške reprezentacije, prisustvovali ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kao i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac.

U okviru programa „Energija sporta“ NIS zajedno sa Košarkaškim Savezom Srbije uspešno organizuje Mini bаsket ligu koja je podrška profesionаlnom dečjem sportu, kаo i promociji zdrаvog nаčinа životа.

Kontakt:

Pres služba
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd