NIS u vrhu liste najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji

Naša kompanija u vrhu je liste deset najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, prema istraživanju koje je sproveo specijalizovani portal Infostud.

Istraživanje “Najpoželjniji poslodavac 2016” sprovedeno je u februaru i martu.

U internet anketi portala učestvovalo je više od 10.000 ispitanika koji su pozicionirali NIS na drugo mesto najpoželjnijih poslodavaca u zemlji.

Učesnici ankete naveli su da kod poslodavaca najviše cene dobre međuljudske odnose i radnu atmosferu, a zatim prilike za stručno usavršavanje i napredovanje.

Print

Print

Visina zarade, odnosno materijalni uslovi, bili su na trećem mestu kada je reč o kriterijumima za izbor najatraktivnijeg poslodavca.

Među kriterijumima su i sigurnost radnog mesta, ugled i reputacija kompanije, kao i dobar tretman zaposlenih od strane menadžmenta.

Kada je reč o odnosu prema vlasništvu kompanije, gotovo 40 odsto ispitanika navelo je da je najbolje raditi za privatne kompanije u stranom vlasništvu.

Pored NIS-a, na listi deset napoželjnijih poslodavaca u Srbiji su i “Koka-kola Helenik”, “Telenor”, “EPS”, “Telekom Srbija”, “Nordeus”, “Majkrosoft”, “Filip Moris”, “Pošte Srbije” i “Delta holding”.

Print

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd