NIS-u zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu

Kompanija NIS je dobitnik dve zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu, koje su joj uručene na svečanosti prilikom obeležavanja godišnjice ove prestižne obrazovne ustanove.

NIS je dobio dve zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu
NIS je dobio dve zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu

NIS je dobio zahvalnice u dve kategorije. Prvu za podršku funkcionisanju Fonda za darovite studente, koji NIS podržava tako što svake godine stipendira i zapošljava pet najuspešnijih studenata tehničkih fakulteta, sa studijskih programa od interesa za biznis. Drugu zahvalnicu kompanija je dobila za podršku Univerzitetu u Novom Sadu, Festivalu nauke i ostalim aktivnostima usmerenim na unapređenje nauke i obrazovnog sistema. U ime NIS-a, zahvalnice su primili Andrej Šibanov, zamenik generalnog direktora NIS-a i Snežana Lakićević, menadžer NIS-a za saradnju sa obrazovnim i naučnim institucijama.

Svečana proslava Dana Univerziteta u Novom Sadu, kao i 56. godišnjica postojanja i rada, obeleženi su svečanom sednicom Saveta i Senata Univerziteta, kao i svečanom promocijom počasnih doktora nauka i novih profesora emeritusa.

Kao društveno odgovorna kompanija, NIS posvećuje posebnu pažnju podršci nauci i obrazovanju i kroz program „Energija znanja“ razvija saradnju sa Univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu, velikim brojem fakulteta i osnovnih i srednjih škola, kao i specijalizovanim naučnim društvima.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd