NIS uručio donaciju Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske ulice

Kompanija NIS danas je uručila donaciju Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu, jednoj od najznačajnijih ustanova za nezbrinutu decu u našoj zemlji. Donaciju u iznosu od oko milion i sto hiljada dinara, prikupili su zajednički zaposleni NIS-a, dok je kompanija udvostručila sredstva koja su donirali zaposleni.

Kompanija NIS danas je uručila donaciju Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu

Novčana sredstva prikupljena za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine, biće iskorišćena za kupovinu opreme za video nadzor, koji će biti instaliran u svih sedam objekata ove ustanove u Beogradu, kao i za kupovinu nameštaja, tepiha i toplih podloga za dečije sobe i materinski dom. Donacija NIS-a različitim ustanovama namenjenim zaštiti dece, predstavlja dugogodišnju tradiciju pokrenutu na inicijativu zaposlenih kompanije, sa ciljem da se pomogne i unapredi rad institucija koje su od vitalnog značaja za društvo.

Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a i Zoran Milačić, direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine

„Uvek se trudimo da deca nauče nešto dobro od nas odraslih, ali mislim da i mi možemo da naučimo nešto od njih: da ne zaboravimo da smo jači i bolji kada smo zajedno. NIS – ova velika porodica, na sreću, to još uvek zna. Ova donacija nije bila odluka ili nalog menadžmenta, ovo su zaista srcem i prilozima učinili mnogi zaposleni u NIS-u, zajedno sa nama koji vodimo kompaniju. I želim da znate da nećemo zaboraviti da smo potrebni jedni drugima: mi da budemo tu kad je potrebno, vi da nas podsećate da smo, kada smo sa vama, i bolji i srećniji“, izjavio je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a prilikom uručenja donacije.

Donaciju u iznosu od oko milion i sto hiljada dinara, prikupili su zajednički zaposleni NIS-a, dok je kompanija udvostručila sredstva koja su donirali zaposleni.

Aleksandar Antić, ministar Rudarstva i energetike u Vladi Srbije je iskoristio priliku da čestita Međunarodni dan deteta štićenicima Centra i zahvalio zaposlenima i rukovodstvu NIS-a na akciji prikupljanja sredstava za ovu ustanovu.

Zoran Milačić, direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine je podsetio prisutne da saradnja NIS-a i ove ustanove traje godinama i da je već tradicionalna i zahvalio zaposlenima kompanije na iskazanoj inicijativi.

Aleksandar Antić, ministar Rudarstva i energetike u Vladi Srbije je iskoristio priliku da čestita Međunarodni dan deteta štićenicima Centra

Svečanom uručenju donacije su pored rukovodstva kompanije i ministra Aleksandra Antića, prisustvovali štićenici Centra i zaposleni NIS-a koji su mališanima uručili paketiće.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd