NIS otvorena škola tenisa održana u Kikindi

NIS i Teniski savez Srbije organizovali su u Kikindi „NIS otvorenu školu tenisa“ čime je zaokružena ovogodišnja sezona besplatne škole tenisa za najmlađe u Srbiji. Na centralnom gradskom trgu, najmlađi Kikinđani imali su priliku da savladaju prve teniske korake uz pomoć stručnih trenera.

NIS otvorena škola tenisa u Kikindi
NIS otvorena škola tenisa u Kikindi

NIS i Teniski savez Srbije organizovali su tokom avgusta, septembra i oktobra 2014. godine akciju “Otvorena škola tenisa” za mališane iz Srbije u osam gradova: Čačak, Niš, Novi Bečej, Zrenjanin, Novi Sad, Beograda, Pančevo i Kikinda.
Besplatna škola tenisa za najmlađe održana je treću godinu za redom i predstavlja deo NIS-ovog korporativnog programa „Energija sporta“ koji ima za cilj da podrži dečiji sport, promoviše zdrav način života, ali i da afirmiše i na pravi način podrži profesionalni sport i razvoj mladih.

U ovogodišnjoj školi tenisa učestvovalo je oko 3000 dece širom Srbije koji su prvi put imali priliku da u ruci drže reket i da se upoznaju sa igrom koja pleni i koja je sve popularnija u svetu.

Teniski savez Srbije je ovom akcijom, čiji će se rezultati pokazati u budućnosti, napravio izuzetnu promociju belog sporta i pokazao da nastavlja da ulaže u mlade naraštaje koji će sačuvati mesto Srbije među elitom teniskog sporta.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd