Niže cene goriva za poljoprivrednike na NIS Petrol benzinskim stanicama

U susret predstojećim poljoprivrednim radovima, kompanija NIS je pokrenula akciju «Agro vikend», u okviru koje naši potrošači mogu da ostvare dodatne popuste prilikom kupovine gasnog ulja 0,1.

AGRO-KARTICA-pumpa

Promotivna akcija se sprovodi na 146 NIS Petrol benzinskih stanica širom Srbije, svakog vikenda, subotom i nedeljom, i traje do 15. novembra.

U okviru akcije «Agro vikend», kompanija NIS u navedenim vremenskim intervalima obezbeđuje popust od pet dinara po litru gasnog ulja 0,1 za sve potrošače na NIS Petrol benzinskim stanicama na kojima važi promotivna aktivnost. Samim tim, korisnici NIS Agro kartica, uz već postojeće sniženje od tri dinara po litru koje imaju, mogu da ostvare ukupan popust od osam dinara po litru gasnog ulja 0,1. Korisnici NIS Zlatne Agro kartice u okviru ove akcije prilikom kupovine gasnog ulja 0,1 mogu da ostvare popust od 10 dinara.

Detaljne informacije o akciji «Agro vikend“, kao i spisak stanica na koje se odnosi promotivna aktivnost, dostupne su na sajtu www.nispetrol.rs, a mogu se dobiti i besplatnim pozivom na broj kol centra NIS-a 08 0000 8888.

Korisnik NIS Agro kartice može da bude fizičko lice, preduzetnik ili pravno lice koje ima aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva. Pored popusta na dizel goriva evro pet kvaliteta, uz NIS Agro karticu poljoprivrednici ostvaruju popust od 15% na asortiman Nisotek ulja i maziva, kao i na odabranu robu široke potrošnje. Postupak izdavanja NIS Agro kartice je jednostavan, a kartica besplatna. Detaljan mehanizam izdavanja i korišćenja NIS Agro kartice dostupan je na potrošačkom sajtu www.nispetrol.rs.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd