Niže cene goriva za poljoprivrednike na NIS Petrol benzinskim stanicama

Kompanija NIS nastavlja sa akcijom "Agro vikend" koja obezbeđuje dodatne pogodnosti za poljoprivrednike, korisnike NIS Agro kartice.

Akcija se sprovodi na 199 NIS Petrol benzinskih stanica širom Srbije, svakog vikenda, od petka u 18 časova do nedelje u 24 časa. Potrošače očekuje niža cena gasnog ulja 0,1 za tri dinara po litru, dok uz NIS Agro karticu poljoprivrednici ostvaruju ukupan popust od šest dinara po litru ovog derivata. Kompanija NIS je u navedenim vremenskim intervalima korisnicima NIS Agro kartice obezbedila i ukupan popust od osam dinara po litru prilikom kupovine evro dizela na odabranim NIS Petrol benzinskim stanicama.

Uz NIS Agro karticu, pored popusta na dizel goriva evro pet kvaliteta, poljoprivrednici ostvaruju popust od 15 odsto na asortiman NISOTEC ulja i maziva, kao i 20 odsto na odabrani asortiman robe široke potrošnje.

Dodatne pogodnosti u okviru akcije “Agro vikend” dostupne su potrošačima do 2. oktobra 2016. godine, a više informacija o akciji, kao i spisak benzinskih stanica na koje se odnosi ova promotivna aktivnost mogu se pronaći na sajtu www.nispetrol.rs ili dobiti besplatnim pozivom na broj kol centra NIS-a 08 0000 8888.

Korisnik NIS Agro kartice može da postane fizičko lice, preduzetnik ili pravno lice koje ima aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd