Nova GAZPROM benzinska stanica u Beogradu

Kompanija NIS danas je u Beogradu otvorila novu benzinsku stanicu u lancu GAZPROM. Nova stanica „Žarkovo 1“, nalazi se u Trgovačkoj ulici, u opštini Čukarica, a potrošačima će osim visoko-kvalitetnog goriva, ponuditi i širok spektar dopunskih proizvoda, kao i prvoklasnu uslugu.

Stanicu su svečano otvorili direktor Bloka promet NIS-a Aleksej Černikov i zamenik direktora Bloka promet Pavel Kandalincev
Stanicu su svečano otvorili direktor Bloka promet NIS-a Aleksej Černikov i zamenik direktora Bloka promet Pavel Kandalincev

Ovo je 14. po redu stanica ovog premijum brenda u Srbiji, a čak 94. u regionu Jugoistočne Evrope u kojem mreža GAZPROM benzinskih stanica posluje. Izgrađena je u skladu sa najzahtevnijim ekološkim propisima i opremljena savremenom opremom i dvostranim multipleks automatima za točenje goriva. U prijatnom ambijentu i ekskluzivnoj ponudi ove stanice potrošači će moći da uživaju 24 sata dnevno, a u njenom sastavu se nalazi i restoran, kao i autoperionica.

Usputna lokacija, u centru Žarkova, ka magistralnom putu koji vodi ka značajnim gradovima i turističkim destinacijama Srbije, vrhunsko gorivo Evro 5 kvaliteta proizvedeno u Rafineriji nafte Pančevo, bežični internet, odlična kafa i ukupna ponuda, čine ovu benzinsku stanicu idealnim mestom za predah i nastavak putovanja.

„GAZPROM benzinske stanice su međunarodni, premijum brend i na njima se primenjuje najnovija, moderna tehnologija, koja je u skladu sa savremenim standardima poslovanja. Trenutno smo najbrže rastuća mreža koja je vrhunskim kvalitetom goriva, ponudom dopunskog asortimana i usluge, veoma brzo zadobila poverenje potrošača Srbije, Bugarske, Rumunije i Bosne i Hercegovine. Stalnim unapređenjem ponude, opravdavamo naše obećanje koje dajemo porukom ‘Najbolje je pred vama’, jer nam je zadovoljstvo naših potrošača uvek na prvom mestu. Želimo da korisnici naših usluga u GAZPROM benzinskim stanicama prepoznaju vernog i pouzdanog partnera na putu“, izjavio je prilikom otvaranja nove benzinske stanice Aleksej Černikov, direktor Bloka promet u NIS-u.

GAZPROM benzinske stanice su nova, moderna mreža kompanije NIS, koje posluju na četiri tržišta Jugoistočne Evrope sa više od 90 objekata, nudeći visoki kvalitet ponude i usluge potrošačima Srbije, Bugarske, Rumunije i Bosne i Hercegovine. Pripadaju premijum segmentu balkanskog tržišta, nudeći pouzdan kvalitet goriva proizvеdenog po evropskim standarima, a pažljivo odabranom ponudom dopunskog asortimana i restorana, kao i pratećim uslugama, zadovoljavaju potrebe čak i najzahtevnijih potrošača. Za GAZPROM benzinske stanice kompanija NIS je dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije“ u 2013. godini.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd