Novi program lojalnosti „ Sa nama na putu“ na NIS-ovim benzinskim stanicama

Novi program lojalnosti „Sa nama na putu“ dostupan je na svim maloprodajnim objektima kompanije NIS.

Pogodnosti programa namenjene su svim potrošačima, korisnicima „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti, kojima je na ovaj način omogućeno da sakupljaju bonus poene pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Sakupljeni bonus poeni mogu da se koriste za umanjenje računa na NIS-ovim maloprodajnim objektima.

Stepen pogodnosti koje korisnik kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ može da uživa u toku meseca zavisi od iznosa ukupne potrošnje u prethodnom mesecu, a maksimalni bonusni procenat može da dostigne i do 3,5 % od vrednosti računa. Jedan bonus poen vredi jedan dinar, a sakupljeni bonus poeni dostupni su potrošačima odmah nakon izvršene transakcije.

Na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, potrošačima su i dalje na raspolaganju svi benefiti koje pruža multi-partnerski program „Super kartica“. Uvođenjem dodatnog programa lojalnosti „Sa nama na putu“, kompanija NIS nastoji da unapredi ponudu unutar svoje maloprodajne mreže koja je sa savremenim i moderno opremljenim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama veran i pouzdan partner na putu svim vozačima.

Postupak izdavanja „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti je jednostavan, a više informacija o mehanizmu izdavanja kartice, kao i o samom programu dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon NIS-ovog kol centra 08 0000 8888.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd