Novi stooktanski benzin G-Drive na GAZPROM benzinskim stanicama

Na mreži GAZPROM benzinskih stanica širom Srbije počela je prodaja goriva nove generacije G-Drive 100.

Gorivo nove generacije G-Drive 100 na GAZPROM benzinskim stanicama
Gorivo nove generacije G-Drive 100 na GAZPROM benzinskim stanicama

Reč je o derivatu unapređenog kvaliteta, nastalog od stooktanskog benzina Evro 5 kvaliteta proizvedenog u Rafineriji nafte Pančevo, u koji se potom dodaju aditivi koji pružaju dodatnu snagu i prvoklasnu zaštitu motora. Novi benzin G-Drive 100 poboljšava performanse motora vozila, povećava njegovu snagu i dinamiku ubrzanja. Osim toga, korišćenjem ovog goriva se obezbeđuju čišćenje i zaštita motora od habanja, čime se produžava njegov radni vek.

Premijum benzin G-Drive 100 proizveden je prema najvišim tehnološkim standardima, u saradnji sa vodećim ekspertima u oblasti naprednih goriva, a poboljšane performanse ovog goriva potvrđene su na osnovu rezultata testova koji su izvršeni u jednom od najvećih svetskih centara za testiranje vozila i goriva, nezavisnom test-centru Milbruk u Velikoj Britaniji. Testiranje u nezavisnoj laboratoriji potvrdila su da novo gorivo, u poređenju sa standardnim Evro BMB 95 benzinom, povećava snagu motora do sedam odsto, a dinamiku ubrzanja do 10 procenata.

Kompanija NIS, u čijem vlasništvu je maloprodajni premijum brend GAZPROM, planira u narednom periodu plasman G-Drive 100 i na tržišta zemalja regiona.

Više informacija o ovom gorivu, kao i tačan spisak benzinskih stanica na kojima se prodaje, dostupan je na internet stranici www.gazprom-petrol.rs, kao i besplatnim pozivom na broj kol centra NIS-a 08 0000 8888.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd