Održan sastanak Aleksandra Djukova, generalnog direktora “Gasprom njefta”, sa Tomislavom Nikolićem, predsednikom Srbije

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Beogradu sa Aleksandrom Djukovim, generalnim direktorom kompanije „Gasprom njeft“.

Aleksandar Djukov i predsednik Nikolić razgovarali su o razvojnim planovima NIS-a

Predsednik Nikolić i Aleksandar Djukov razgovarali su o razvojnim planovima Naftne industrije Srbije i o mogućnostima novih ulaganja kompanije „Gasprom njeft“ u privredu naše zemlje. Predsednik Nikolić je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da se investicija u Naftnu industriju Srbije pokazala kao veoma uspešna, pa je od jednog preduzeća koje je bilo u gubicima, to danas postao privredni gigant koji značajno doprinosi budžetu Republike Srbije.

Aleksandar Djukov je istakao da će kompanija NIS nastaviti da sarađuje sa Republikom Srbijom i u sferi sporta i kulture, kao što je to činila i do sada

Generalni direktor “Gasprom njefta” je zahvalio predsedniku Nikoliću na podršci i pomoći koju je sve vreme pružao Naftnoj industriji Srbije. On je rekao da će ta kompanija nastaviti da ulaže sredstva u istraživanje i eksploataciju, kao i u razvoj maloprodajne mreže. Osim toga, Naftna industrija Srbije nastaviće da sarađuje sa Republikom Srbijom i u sferi sporta i kulture, kao što je to činila i do sada.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd