Održana akcija “Sportom protiv nasilja” u Bosilegradu

U organizaciji NIS-a, Teniskog saveza Srbije (TSS), Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva omladine i sporta, u Bosilegradu je održana akcija „Sportom protiv nasilja.

NIS a.d. Novi Sad

Đaci od prvog do četvrtog razreda Osnove škole „Georgi Dimitrov“ imali su priliku da nauče prve korake tenisa. Korišćenjem mini terena, manjih reketa i lakših loptica, deca su na zabavan način imala mogućnost da se upoznaju sa veštinama igranja tenisa uz opremu koja je prilagođena njihovom uzrastu. Ovom prilikom, pored teniske obuke, deci su uručeni pokloni koje je obezbedio NIS.

U okviru svog programa „Energija sporta“ i strategije društveno odgovornog poslovanja, kompanija NIS kao višegodišnji sponzor TSS-a , aktivno je uključena u ovu akciju sa ciljem promocije zdravog života i afirmacije mladih talenata.

Akciji „Sportom protiv nasilja“ održana je do sada u 27 gradova i Osnovnih škola širom Srbije. Kako se bliži kraj školske godine, tako i akcija ulazi u završnu fazu. Do kraja raspusta „teniski karavan“ posetiće Vlasotince, a novo druženje sa mališanima širom Srbije zakazano je sa prvim danima školske 2015/16. godine.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd