Održana besplatna škola tenisa u Ćupriji

Ovog vikenda u Ćupriji održana je otvorena škola tenisa za decu koju već petu godinu zaredom organizuju NIS i Teniski savez Srbije. Priliku da nauče osnovna pravila tenisa dobili su svi mališani koji su na gradskom trgu uživali u igri, druženju i zabavi.

Deca u Ćupriji mogla su da nauče prve teniske korake u NIS otvorenoj školi tenisa
Deca u Ćupriji mogla su da nauče prve teniske korake u NIS otvorenoj školi tenisa

Nakon odigranih teniskih mečeva, svi učesnici ove akcije dobili su diplome, kao znak zahvalnosti na sportskom ponašanju i fer-pleju.

NIS kao generalni sponzor Teniskog Saveza Srbije realizuje škole besplatnog tenisa u skladu sa svojim sloganom „Budućnost na delu“ čiji je cilj, između ostalog, promocija zdravog načina života i pravilan razvoj mladih. Do sada je u ovoj akciji učestvovalo više od 27000 dečaka i devojčica širom Srbije, a podrškom projekta ove vrste, kompanija istovremeno promoviše i sportske vrednosti, kao što su timski duh i stremljenje ka rezultatima.

Teniski karavan nastaviće da obilazi gradove širom Srbije, a sledeće stanice biće Jagodina i Subotica.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd