Održana besplatna škola tenisa za decu na Adi

Kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) organizovalli su tokom vikenda besplatne škole tenisa za decu na Adi Ciganliji. Svi mališani koji su posetili ovo Beogradsko izletišta, imali su priliku da kroz igru, druženje i opremu prilagođenu njihovom uzrastu uz pomoć stručnih trenera odigraju prvi teniski meč.

Kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) organizovalli su tokom vikenda besplatne škole tenisa za decu na Adi Ciganliji

Otvorena škola tenisa organizovana je u okviru manifestacije ”Sportsko sabranje Svete Srbije” koju sprovodi Pravoslavno sportska organizacija, sa ciljem da deci i mladima ponudi koncept razvoja i ličnosnog pravilnog uzrastanja. I ove godine manifestacija je okupila veliki broj sportova i na hiljade dece učesnika. Sportska tema ovogodišnjeg Sabranija bila je atletika, a ovo je druga godina za redom da TSS I NIS učestvuju organizuju besplatne škole tenisa u okviru ove manifestacije.

NIS I TSS već šest godina za redom organizuju besplatne škole tenisa za decu širom Srbije. Kao višegodišnji generalni sponzor Teniskog saveza , NIS na ovaj način daje podršku dečijem sportu , promoviše zdrav način života i pravilan razvoj mladih u okviru svoje korporativne strategije i slogana „Budućnost na delu“.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd