Održana “NIS otvorena škola tenisa” na Zlatiboru

Otvorena škola tenisa, koju zajedno organizuju kompanija NIS i Teniski savez Srbije (TSS), nastavlja da raduje mališane širom naše zemlje.

Besplatna Otvorena škola tenisa za decu, koju organizuju NIS i Teniski savez Srbije, održana je i na Zlatiboru
Besplatna Otvorena škola tenisa za decu, koju organizuju NIS i Teniski savez Srbije, održana je i na Zlatiboru

Ovog vikenda besplatna škola tenisa održana je na centralnom trgu na Zlatiboru, gde su deca svih uzrasta imala priliku da sa vrhunskim trenerima vežbaju i uče teniske poteze.

Mali sportisti su koristeći rekete, lakše loptice, i opremu prilagođenu njihovom uzrastu, pokazali borbenost i takmičarski duh, dok su kroz igru i druženje usvajali osnovne sportske vrednosti – rad i težnju za usavršavanjem, postizanjem rezultata i fer-plej.

Po završetku školice, kao znak zahvalnosti na učešću, deci su dodeljene diplome. U okviru društveno odgovornog poslovanja i slogana „Budućnost na delu“, NIS na ovaj način pomaže u otkrivanju mladih talenata i njihovom razvoju, promovišući zdrav način života i pravilan razvoj mladih.

NIS i TSS već petu godinu zaredom organizuju besplatne otvorene škole tenisa za decu, s ciljem da promovišu tenis među najmlađima i očuvaju kvalitet belog sporta u Srbiji. Akcija će se nastaviti do kraja letnjeg raspusta, a naredna stanica biće Gračanica.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd