Održana “NIS otvorena škola tenisa” u Novom Sadu

Kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) nastavljaju sa organizovanjem “NIS otvorena škola tenisa” za decu širom Srbije.

tenisNS

Ovoga puta besplatna škola tenisa održana je u Novom Sadu na terenima teniske Akademije Elite, gde su deca uz korišćenje mаnjih reketа i lаkših lopticа, uz pomoć stručnih trenera, pored obuke, imаla priliku i i dа se tаkmiče u igranju tenisa. Malim šampionima, diplome i medalje za učešće u ovoj sportskoj akciji uručio je potpredsednik teniskog saveza Vojvodine Aleksandar Mojsejev i selektorka Fed kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić.

Akcija besplatne škole tenisa realizuje se u okviru NIS-ove korporativne strategije „Budućnost na delu“ koja ima za cilj podršku dečijem sportu, promovisanju zdravog načina života i pravilnom razvoju mladih.

Kompanija NIS i TSS nastavljaju sa organizovanjem besplatnih škola tenisa I u drugim gradovima širom naše zemlje , a naredna škola tenisa biće održana u Kraljevu (1.08. u TK Kraljevo ), a zatim i u Novom Pazaru, Zlatiboru , Vršcu, Kruševcu, Šapcu, Boru, Nišu i Beogradu.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd