Održana “NIS otvorena škola tenisa” u Subotici

Na terenima Teniskog kluba “Spartak” u Subotici , održana je “NIS otvorena škola tenisa” koju kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) već četvrtu godinu zaredom uspešno organizuju u gradovima širom Srbije.

Besplatna škola tenisa namenjena je deci, a realizuje se u okviru NIS-ove korporativne strategije „Budućnost na delu“, čiji je glavni cilj pružanje podrške dečijem sportu, promovisanje zdravog načina života i pravilnog razvoja mladih.

Uz korišćenje mаnjih reketа i lаkših lopticа, uz pomoć stručnih trenera , kroz igru I radost, deca su imala priliku da savladaju osnovna pravila tenisa i dobiju svoje prve medаlje i diplome. Malim šampionima zahvalnice su uručili Milan Vučković, predsednik Teniskog kluba Spartak i član Upravnog Odbora TSS i Vjekoslav Ostrogonac, gradski većnik za sport i omladinu grada Subotice.

Do sada u akciji “NIS otvorena škola tenisa” učestvovalo je preko 12000 dece, a tokom jula i avgusta biće održana u gradovima: Novi Sad Teniski Klub Elite (29. Jul 2015), a zatim I u Kraljevu, Novom Pazaru, Zlatiboru, Vršacu, Kruševcu, Šapcu, Boru, Nišu, Beogradu.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd