Organizovana besplatna škola tenisa za decu povodom Svetskog dana životne sredine

U okviru festivala „Moj lepi park", organizovanog povodom Svetskog dana životne sredine, kompanija NIS je u saradnji sa Teniskim savezom Srbije u Bloku 19a na Novom Beogradu organizovala besplatnu školu tenisa za decu.

Kompanija NIS je u saradnji sa Teniskim savezom Srbije u Bloku 19a na Novom Beogradu organizovala besplatnu školu tenisa za decu

Više od 250 đaka iz Osnovnih škola „Jovan Dučić“ i „Laza Kostić“ imalo je priliku da na lak i zanimljiv način, uz druženje, igru i opremu prilagođenu njihovom uzrastu, odigraju mini tenis.

Pored sportskih radionica i takmičenja deca su mogla da učestvuju i u brojnim kulturno-umetničkim sadržajima, zajedno sa pratećim programom.

NIS i TSS pridružili su se ovoj manifestaciji kroz otvorenu školu tenisa koju već šest godina zaredom organizuju širom Srbije. Kao višegodišnji generalni sponzor Teniskog saveza , kompanija NIS se na ovaj način u skladu sa svojim sloganom „Budućnost na delu” aktivno uključila u promociju zdravog načina života, podršku dečjem sportu, pravilnom razvoju mladih i animiranju talenata.

Festival „Moj lepi park” organizovalo je Udruženje građana „Moj lepi grad“.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd