Otvorena modernizovana NIS Petrol benzinska stanica u Kovinu

Kompanija NIS nastavila je proces modernizacije svoje maloprodajne mreže i u rad pustila savremenu NIS Petrol benzinsku stanicu u Kovinu, u Ulici Put za Smederevo bb. Ovaj maloprodajni objekat rekonstruisan je u skladu sa najstrožim tehničkim i ekološkim standardima i otvoren na mestu postojeće stanice za snabdevanje gorivom.

U želji da izađe u susret potrebama potrošača u ovom delu Srbije, NIS je objekat u Kovinu opremio modernom opremom, među kojima i savremenim dvostranim multipleks aparatima za točenje goriva, dok su kupcima na raspolaganju vrhunska goriva domaće proizvodnje i širok izbor proizvoda dopunskog asortimana. Pored standardnih derivata evro pet kvaliteta potrošači na ovoj benzinskoj stanici, koja je otvorena 24 časa, mogu da se snabdeju i premijum G-Drive gorivima, benzinom G-Drive 100 i premijum G-Drive dizelom. U ponudi je i tečni naftni gas.

Pored toga, NIS je na modernizovanom maloprodajnom objektu obezbedio i posebne pogodnosti za potrošače koji do 7. januara na ovoj benzinskoj stanici mogu da kupe G-Drive goriva po ceni standardnih derivata. Do istog datuma obezbeđen je i prigodan poklon za sve vozače koji kupe najmanje 15 litara bilo kog goriva.

NIS poseduje najveću mrežu benzinskih stanica na domaćem tržištu koja potrošačima nudi derivate evro 5 kvaliteta proizvedene u Rafineriji nafte Pančevo, širok spektar dopunskog asortimana, kao i visok nivo usluge. Dodatna modernizacija maloprodajnih objekata jedan je od prioriteta u poslovanju kompanije.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd