Otvorena NIS-ova učionica u školi „Stari grad“ u Užicu

Juče je u Osnovnoj školi „Stari grad“ u Užicu svečano otvorena NIS računarska učionica.

Užice

Učenici OŠ „Stari grad“ ostvarili su izuzetne rezultate na Olimpijadi iz ruskog jezika, koju NIS organizuje u saradnji sa Slavističkim društvom Srbije i Ruskim centrom Fonda „Ruski mir“. Svečanom otvaranju su prisustvovali menadžer NIS-a za saradnju sa univerzitetima Snežana Lakićević, predstavnici grada, direktor škole, brojni nastavnici i učenici.

U okviru programa Energija znanja, sredstva za adaptaciju učionice za ruski jezik kompanija je obezbedila sa ciljem da unapredi i osavremeni uslove za rad, a takođe pomogne u popularizaciji ruskog jezika.

Direktorka škole ,Stanimirka Smiljanić-Raonić, izrazila je veliku zahvalnost kompaniji na doprinosu boljim uslovima rada u njihovoj školi. Ispred grada kompaniji se zahvalila članica gradskog veća Jelena Vasović Bitović.

„Želim vam da uspete,a one najbolje čekamo u Novom Sadu na Olimpijadi iz ruskog jezika i nadamo da ćete takođe učestovati i na Olimpijadama iz matematike,fizike i hemije“, poručila je Snežana Lakićević, menadžer NIS-a za saradnju sa univerzitetima, obrazovnim i naučnim institucijama.

Kontakt:

Pres služba
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd