Otvorena prva NIS PETROL benzinska stanica u Trebinju

Prva NIS Petrol benzinska stanica u Trebinju počela je danas sa radom.

Nova stanica nalazi se u ulici Trebinjskih brigada, na izlazu iz grada, u pravcu prema gradu Dubrovniku. Ovo je ujedno i deveta NIS Petrol benzinska stanica koja je otvorena u Bosni i Hercegovini.

150709-BS-Trebinje final

Otvaranjem nove benzinske stanice u Trebinju, kompanija G-Petrol d.o.o. nastoji da zadovolji potrebe široke potrošačke populacije kao i da obezbedi dostupnost najkvalitetnijih naftnih derivata euro pet kvaliteta, proizvedenih po najsavremenijoj tehnologiji u Rafineriji nafte Pančevo. Potrošačima su na raspolaganju Euro premium BMB 95, Super plus BMB 98, Euro dizel 5 i Autogas. Osim vrhunskog goriva, u ponudi je i spektar proizvoda dopunskog asortimana, kao i brza, ljubazna i kvalitetna usluga, koja je postala prepoznatljiv standard poslovanja NIS Petrol-a.

„Zadovoljstvo nam je što širimo mrežu NIS Petrol benzinskih stanica. Otvaranje novih benzinskih stanica rezultat je naše težnje da obezbedimo našim potrošačima dostupnost i pouzdanost visokokvalitetnih proizvoda, kao i savremene servisne usluge“ – izjavio je direktor maloprodaje G-Petrol, Nikola Knežević.

U duhu tradicije i koncepta društveno-odgovornog poslovanja kojim se kompanija rukovodi, povodom otvaranja nove benzinske stanice uručena je donacija goriva – napunjen je rezervoar vozila Vatrogasne jedinice u Trebinju. Za prve kupce obezbeđene su i vredne nagrade.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd