Otvorena škola tenisa obradovala mališane na Tari

Kompanija NIS i Teniski savez Srbije organizovali su „NIS otvorenu školu tenisa“ za decu na Mitrovcu na Tari. Na ovaj način prve korake u tenisu savladali su učesnici dečijeg „Super kampa“ koji se svakog leta održava na ovoj planini na osnovu projekta podržanog od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Agencije za bezbednost saobraćaja.

Kompanija NIS i Teniski savez Srbije organizovali su „NIS otvorenu školu tenisa“ za decu na Mitrovcu na Tari.

Mali sportisti, osnovci iz cele Srbije su koristeći rekete, lakše loptice, i opremu prilagođenu njihovom uzrastu, pokazali takmičarski duh, dok su kroz igru i druženje usvajali osnovne sportske vrednosti – rad i težnju za usavršavanjem, postizanjem rezultata i fer-plej.

NIS i Teniski svaez Srbije već šest godina za redom organizuju besplatne otvorene škole tenisa za decu. U okviru društveno odgovornog poslovanja i slogana „Budućnost na delu“, NIS na ovaj način pomaže u otkrivanju mladih talenata i njihovom razvoju, promovišući zdrav način života i pravilan razvoj mladih.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd