Paketići za mališane iz „Zvečanske“

U prazničnoj atmosferi, zaposleni kompanije NIS uručili su danas novogodišnje paketiće deci Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“ u Beogradu.

Zaposleni kompanije NIS uručili su danas novogodišnje paketiće deci Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“ u Beogradu.

NIS je izdvojio sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića koji sadrže artikle u skladu sa potrebama ove ustanove, a sve kako bi u prazničnim danima bio ulepšan i poboljšan kvalitet svakodnevnog života štićenika ove ustanove. Na taj način NIS i njegovi zaposleni još jednom su pokazali koliko im je važna briga o najmlađima.

Prethodnih dana NIS je novogodišnjim paketićima obradovao decu koja se leče u klinici u Tiršovoj ulici u Beogradu, kao i na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

Kompanija NIS je takođe širom Srbije na svojim benzinskim stanicama pokrenula veliku humanitarnu akciju pod nazivom „Vi i mi za dečju bolnicu u Novom Sadu“ u okviru koje od svake kupovine od 25 i više litara bilo koje vrste derivata do 7. januara 2018. godine izdvaja po 25 dinara za nabavku opreme za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, jednu od najznačajnijih zdravstvenih ustanova u Srbiji koja se bavi zaštitom, lečenjem i negom dece i omladine sa teritorije cele Pokrajine.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd