Peta međunarodna NIS HR konferencija posvećena sinergiji upravljanja biznisom i ljudskim resursima

Više od 200 profesionalaca iz oblasti ljudskih resursa i predstavnika 70 kompanija iz zemlje i regiona okupiće se 21. marta u Beogradu, na tradicionalnoj konferenciji koju petu godinu zaredom organizuje kompanija NIS, jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji.

Glavna tema konferencije pod nazivom „E-Being@Work“ biće strateška uloga ljudskih resursa u uspehu biznisa u vremenu Četvrte industrijske revolucije.

Učesnici događaja diskutovaće o brojnim izazovima koje ubrzani tehnološki razvoj postavlja pred sve oblasti biznisa. Na koji način treba da se transformiše strategija ljudskih resursa kako bi odgovorila potrebama poslovnog okruženja u godinama pred nama? Kako digitalizacija utiče na zaposlene i na koji način može da bude partner kompanijama u povećanju zadovoljstva zaposlenih? Koji su trendovi u oblasti beneficija i nagrađivanja zaposlenih? Koje stilove rukovođenja i korporativne kulture donosi digitalno doba? To su samo neka od pitanja o kojima će diskutovati učesnici konferencije.

Među govornicima na ovogodišnjoj konferenciji biće brojni predstavnici biznisa, među kojima i  Dejan Turk,  generalni direktor VIP mobile i A1 Slovenija, iskusni konsultanti iz međunarodnih konsultantskih kuća, poput Spenser Stuart, Boston Consulting Group, PWC, C-Team i mnogi drugi. Jedan od gostiju biće i Elena Surmejko iz Gasprom  njefta koja će podeliti iskustvo u transformacije kulture.

Konferencija će biti održana u okviru sedišta kompanije NIS u Beogradu (Ulica Milentija Popovića 1), od 8.30 do 17 časova, a zvaničan jezik skupa je engleski.

NIS grupa u Srbiji i zemljama regiona angažuje oko 11.000 zaposlenih i konstantno ulaže u njihov dalji profesionalni razvoj. Samo u 2018. godini u te svrhe NIS je investirao gotovo 240 miliona dinara. Pored brojnih obuka i treninga, NIS zaposlenima omogućuje i druge benefite poput rotacije u kompanijama Gasprom njeft grupe, mogućnost za karijerno napredovanje, besplatno bavljenje sportom. Takođe, strateško opredeljenje kompanije je da pruži šansu mladim stručnjacima da prve profesionalne korake učine u NIS-u, kao i da omogući praksu u kompaniji talentovanim studentima domaćih univerziteta.

Više o konferenciji možete videti na https://www.nis.eu/en/hr-conference-2019

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd