Plaćanje na odloženo uz „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti

Kompanija NIS je u saradnji sa Sberbankom obezbedila za svoje potrošače dodatnu pogodnost korišćenja platne „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti, koja omogućava plaćanje na odloženo do 45 dana goriva i dodatnog asortimana na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji.

Na ovaj način NIS je nastavio da unapređuje „Sa nama na putu“ program lojalnosti.

Korisnici kartice lojalnosti mogu da biraju da li će da plaćaju na odloženo ili da svoj račun umanje bonus poenima. Uz platnu „Sa nama na putu“ karticu korisnici dobijaju i besplatnu asistenciju na putu u narednih godinu dana.

Kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, NIS konstantno radi na unapređenju ponude i proizvoda na svojim benzinskim stanicama kako bi zadovoljio zahteve svojih potrošača i opravdao njihovo poverenje. Uvođenjem dodatne funkcionalnosti odloženog plaćanja u okviru najveće maloprodajne mreže u Srbiji, NIS izlazi u susret potrebama potrošača pružajući im mogućnost odlaganja obaveze plaćanja za obavljenu kupovinu do 15-og u narednom mesecu.

Postupak aktivacije platne „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti je jednostavan i ne zahteva odlazak u banku, a sve procedure oko odobrenja novčanog kredita moguće je obaviti na određenim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Više informacija o platnoj «Sa nama na putu» kartici, kao i o samom programu, dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon NIS-ovog kol centra 08 0000 8888.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd