Počela nova faza programa NIS šansa

U okviru korporativne društvene odgovornosti i u saradnji sa lokalnim samoupravama, NIS realizuje novu fazu programa „NIS šansa“ koja obuhvata zapošljavanje mladih bez radnog iskustva. Mladi stručnjaci koji su zainteresovani da svoje prve profesionalne korake naprave u kompaniji NIS, moći će da se prijave na konkurs do 13. septembra.

Prednost pri zapošljavanju imaće diplomirani studenti osnovnih studija tehničkih fakulteta na univerzitetima širom Srbije, među kojima su Rudarsko-geološki, Mašinski i Elektrotehnički fakultet. Takođe, obuhvaćen je i Fakultet tehničkih nauka, zatim Tehnološki, Tehnički i Tehnološko-metalurški fakulteti, kao i Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ i Prirodno-matematički fakultet, u okviru kojeg je smer „Zaštita životne sredine“.

Radna mesta mladih stručnjaka biće obezbeđena u nekoliko gradova na teritoriji Srbije u kojima NIS ostvaruje svoju delatnost. To su Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda, Bečej i Elemir.

Svi zainteresovani kandidati mogu da se prijave putem sajta kompanije, na sledećoj adresi: http://posao.nis.rs/prijava/nis-sansa-2015.

Program „NIS šansa“ kompanija realizuje u saradnji sa Autonomnom Pokrajinom Vojvodina i lokalnim samoupravama, a od ove godine i sa Gradom Beogradom. Putem ovog konkursa, u NIS-u je do sada zaposleno više od 660 mladih sa 17 različitih fakulteta i preko 10 srednjih tehničkih škola.

Realizacijom programa „NIS šansa“, NIS neguje tradiciju zapošljavanja mladih započetu 2010. godine programom Republike Srbije – „Prva šansa“. Iz ovog programa, 2012. godine, razvio se program „NIS šansa“, prilagođen potrebama kompanije, tj. stvaranju stručnog kadra koji osigurava njen dugoročan razvoj.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd