Pogodnosti za poljoprivrednike na benzinskim stanicama NIS-a

Kompanija NIS je obezbedila posebne pogodnosti za potrošače u okviru akcije «Agro vikend» prilikom kupovine goriva na benzinskim stanicama.

Promotivna akcija, u okviru koje svi potrošači ostvaruju popust od 3 dinara po litru gasnog ulja 0,1, sprovodi se na 194 NIS Petrol i 4 GAZPROM benzinske stanice širom Srbije, od petka u 18h do nedelje u 24h.

Dodatne pogodnosti namenjene su korisnicima NIS Agro kartice, koji uz postojeće popuste, u okviru akcije „Agro vikend“ ostvaruju ukupan popust od 6 dinara po litru gasnog ulja 0,1, odnosno 8 dinara po litru evro dizela.

Uz NIS Agro karticu, pored popusta na dizel goriva evro pet kvaliteta, poljoprivrednici ostvaruju popust od 15% na asortiman NISOTEC ulja i maziva, kao i 20% na odabranu robu široke potrošnje.

Detaljne informacije o akciji „Agro vikend“ i spisak benzinskih stanica na koje se odnosi promotivna aktivnost dostupni su na sajtu www.nispetrol.rs, a mogu se dobiti i besplatnim pozivom na broj kol centra NIS-a 08 0000 8888.

Kao podsticaj razvoju poljoprivrede, NIS već treću godinu godinu zaredom realizuje program podrške poljoprivrednicima i poljoprivrednim gazdinstvima. Korisnik NIS Agro kartice može da postane fizičko lice, preduzetnik ili pravno lice koje ima aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd