Pogodnosti za potrošače na NIS Petrol benzinskim stanicama

Na benzinskim stanicama NIS Petrola počela je tradicionalna aktivacija za potrošače pod nazivom „Moj auto voli NISOTEC“.

Akcija traje do 28. jula 2015., a svaki potrošač koji kupi NISOTEC proizvod u ovom periodu na poklon dobija nalepnicu koju treba da zalepi na svoj automobil i tako postane potencijalni dobitnik nagrade – NIS kartice za gorivo u vrednosti od 50 litara najskupljeg goriva.

Poklon kartica će biti uručena vlasniku vozila koji na svom vozilu ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu i koji prvi stigne na benzinsku stanicu koja bude najavljena preko radija ili interneta. Detaljan mehanizam ove pogodnosti i lista radio stanica dostupni su na sajtu: www.nisotec.eu

Široka paleta NISOTEC maziva pravi se od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a NISOTEC proizvodi kao što su Favorit, Autoline, Autoglas i Antifriz su najprodavaniji na tržištu.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd