Pogodnosti za potrošače na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

Na označenim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u toku je promotivna akcija u okviru koje prilikom kupovine četiri litra motornog ulja “G-Energy F-Synth 5W-30”, svaki potrošač dobija na poklon još jedan litar ovog proizvoda besplatno.

Akcija traje do isteka zaliha, a do kraja meseca maja biće održana po jedna promocija na odabranoj benzinskoj stanici. Na radio stanicama širom Srbije objavljuje se na kojoj NIS-ovoj benzinskoj stanici se održava promocija motornog ulja, a potrošač koji prvi dođe na određenu benzinsku stanicu i pokaže fiskalni račun kao dokaz da je kupio promo paket, dobiće na poklon karticu za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara.

Motorno ulje “G-Energy” namenjeno je najsavremenijim evropskim, američkim i japanskim putničkim vozilima. Obezbeđuje maksimalnu zaštitu motora i omogućava duži radni vek automobila. Zahvaljujući tome, potrošač uvek može da bude siguran da njegovo vozilo može da postigne maksimalne performanse. “ G-Energy” je sinonim za visoku tehnologiju, evropski kvalitet i profesionalni pristup proizvodnji automobilskih ulja i maziva.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd