Popusti za poljoprivrednike na benzinskim stanicama NIS-a

U toku sezone prolećnih poljoprivrednih radova, kompanija NIS je obezbedila do 40 odsto popusta na određeni asortman proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva za korisnike NIS Agro kartice na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Reč je o dodatnoj pogodnosti namenjenoj potrošačima uz NIS Agro karticu  koja tokom cele godine poljoprivrednicima obezbeđuje mnogobrojne popuste na gorivo i dopunski asortiman u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu, odnosno na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnih objekata širom Srbije.

Uzimajući u obzir da savremene poljoprivredne mašine uslovljavaju korišćenje visokokvalitetnog motornog ulja, kompanija NIS svojim potrošačima nudi bogatu ponudu ulja i  maziva vrhunskog kvaliteta pod brendom NISOTEC koja zadovoljava sve zahteve proizvođača motora i poljoprivrednih mašina.

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije.

Više informacija o akciji koja traje do 30. aprila, kao i spisak NISOTEC proizvoda koji su obuhvaćeni popustom dostupno je na sajtu www.nisotec.eu ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS 08 0000 8888.

Zahvaljujući konstantnom unapređenju proizvodnje, paleti od preko 170 vrsta proizvoda i 500 različitih artikala, kao i kvalitetu  ulja koji potvrđuje više od 30 odobrenja najpoznatijih proizvođača motornih vozila, brend NISOTEC je već nekoliko godina lider na domaćem tržištu maziva i jedan od deset najprodavanijih brendova na Balkanu. Proizvodi NISOTEC palete ulja i maziva dostupni su na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama koje potrošačima, osim goriva evro-pet standarda domaće proizvodnje, nude i širok spektar proizvoda iz dopunskog asortimana kao i  visok nivo usluge.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd