Premijerka Ana Brnabić posetila štand NIS-a na Poljoprivrednom sajmu

Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije, posetila je štand NIS-a tokom obilaska Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Tom prilikom se upoznala sa NIS-ovim programom podrške poljoprivrede, kao jedne od ključnih grana ekonomije Srbije.

Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije, posetila je štand NIS-a na Poljoprivrednom sajmu

Između ostalog, da NIS već pet godina zaredom realizuje poseban program popusta za poljoprivrednike i da je ovom olakšicom kupovine goriva koje je neophodan resurs za rad ratara, obuhvaćeno više od 130.000 korisnika.

Takođe, da je ovo pouzdan dokaz da su poljoprivrednici prepoznali prednosti NIS Agro kartice, koja uz popust na gorivo, omogućava i jeftiniju kupovinu ulja i maziva, kao i robe široke potrošnje na najvećoj maloprodajnoj mreži benzinskih stanica u Srbiji.

U okviru posete Ane Brnabić, štand NIS-a obišli su i Igor Mirović, predsednik Vlade Vojvodine i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.

Međunarodni sajam poljoprivrede održava se od 15. do 21. maja u Novom Sadu, a štand NIS-a na kome posetioci mogu da dobiju sve neophodne informacije o pogodnostima NIS-ovog programa za poljoprivrednike i da preuzmu pristupnicu za Agro karticu nalazi se u „Master“ hali Novosadskog sajma.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd