NIS-u priznanje Štaba za vanredne situacije za saniranje posledica poplava

NIS je dobitnik priznanja Štaba za vanredne situacije grada Beograda koje je uručeno najzaslužnijim kompanijama i institucijama za doprinos borbi protiv poplava u maju 2014. godine, kao i saniranju njihovih posledica.

_NIS_grad

U ime NIS-a, nagradu je na svečanoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije koja je održana 27. februara u Skupštini grada, primio Aleksandr Petrov, direktor Direkcije za HSE i kontrolu kvaliteta Bloka Promet.

Priznanje je povodom 1. marta, Dana Civilne zaštite, uručeno predstavnicima 26 gradskih institucija i kompanija, među kojima su Vojska Srbije, Gorska služba spasavanja i Crveni krst Beograda.

Svečanoj sednici Gradskog veća za vanredne situacije predsedavao je gradonačelnik Beograda i komadant Štaba za vanredne situacije Siniša Mali.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd